среда, 15. октобар 2014.

Будућност какву желим

Од како сам почела да тренирам одбојку, мој живот се променио. Почела сам да га схватам потпуно другачије. Док нисам почела да тренирам, нисам знала шта значи љубав за тренирањем, воља и жеља за успехом.

Гледајући на телевизији данашње репрезентативне звезде из мушке и женске сениорске селекције, мислила сам да је то борба у којој опстају само најбољи и најјачи. Звезде попут Александра Атанасијевића и Јоване Бракочевић нико не може заменити. Њихово срце, воља, жеља и упорност за игром на терену и борба за сваку лопту је велика. Поред тога што су велики играчи, њих двоје су и модели. Александар се сликао за насловну страну најпознатијег магазина у Италији. Због тих слика су многе младе девојке остале „без даха“, јер је до изражаја дошло његово згодно тело и трбушњаци. Са друге стране, Јована је заштитно лице најпознатијег одбојкашког бренда „Da Capo“. Ови људи не само да на утакмицама показују свој таленат него показују и своју лепоту. Обоје су на позицији коректора који увек решава све теже поене у игри.

Пишем вам о овим људима зато што је моја највећа жеља и сан да будем као Јелена Бракочевић. Волела бих да имам толико велико срце, вољу, жељу и упорност као она. И најбитније од свега је да се никад не одустаје. Било шта да буде или било какав проблем да искрне, битно је увек гледати само напред и веровати у себе. Вера је за мене велика реч, већа чак и од наде јер са великом вером у себе и много труда – немогуће постаје могуће.

4 коментара: